Fanfares Circus 200

Hartelijk dank voor uw aandacht!
Circus Fanfares 200 was een onvergetelijk jubileumfeest!

Complimenten en alle lof voor iedereen die meegeholpen heeft! Bedenkers, naaisters, sjouwers, chauffeurs, versierders, tappers, koffieschenkers, toneelmeesters, popcornbakkers, organisatoren… De stampvolle sporthal zag eruit als een geweldig circus.

Wat hebben we genoten van allerlei artiesten, van 4 tot over de 70 jaar oud. Van dieren die al lang verboden zijn in het circus:  apen, beren, tijgers, leeuwen, paard, papegaaien, olifant en draak.

Van echte eenden, clowns, danseressen, directeuren, turnsters, acrobaten in de lucht en op de éénwieler, een levende kanonskogel, onbekende zangers… Een heel grote pluim voor jullie optredens!

En wat was er prachtige muziek! De Fanfares van Vlodrop en Maria Hoop verzorgden als één fantastisch orkest een heel mooie avond.

Als samenwerking hiertoe leidt, staat ons in de toekomst nog veel te wachten…

Muzikanten, artiesten, vrijwilligers, publiek: hartelijk dank!

Speciaal woord van dank voor subsidieverleners gemeente Roerdalen, VSB fonds,  Mijnwerkersfonds, en ouderenfonds RCOAK. En tenslotte natuurlijk voor al onze gulle sponsoren en de ‘voorverkopers’.

Hun namen treft u nogmaals aan in deze editie van het Vlodrops Nieuws.

Hartelijk dank!

Van het Circus wordt momenteel door Video Vlodrop een DVD gemaakt. Zodra deze klaar is, maken wij bekend hoe deze te verkrijgen is.

error: Content is protected !!