Rabobank Clubsupport 2020

Rabobank ClubSupport 2020

Ook in het huidige coronajaar 2020 wil Rabobank Roermond-Echt de sport- en culturele verenigingen binnen haar werkgebied weer een financieel steuntje in de rug geven. Als fanfare nemen wij dit jaar ook weer deel aan deze actie.

Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort een bericht en kunnen vervolgens tussen 5 en 25 oktober 2020 hun stem(men) uitbrengen. In het verleden heeft onze fanfare hier mooie bedragen mee mogen ontvangen!

En daarom vragen wij natuurlijk ook dit jaar weer aan onze leden die eveneens lid zijn van Rabobank Roermond-Echt, te stemmen op onze fanfare!

In Vlodrop zijn ongeveer 300 mensen lid van deze Rabobank.

Als je weet dat iemand lid is, stimuleer hem/haar om te stemmen op onze vereniging. Wijs er vooral op dat dit helemaal gratis is en dat onze vereniging hiermee financieel geholpen wordt.

Door de coronaperiode zijn wij genoodzaakt om dit jaar geen donateursactie te houden. Uiteraard heeft dit financiƫle gevolgen voor onze vereniging. Mede daarom, nogmaals een dringend verzoek om te stemmen op Fanfare Wilhelmina tijdens de Rabobank ClubSupport!

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Stemmen kan vanaf 5 Oktober

error: Content is protected !!