Wilhelminabulletin week 1-2021

Wilhelmina bulletin week 1

Voorlopig mogen wij, helaas, nog geen muziek met elkaar maken. Onze leerlingen starten het nieuwe jaar weer met online lessen. Verder staan alle (bestuurs)activiteiten van onze vereniging op een laag pitje.
In dit eerste Wilhelminabulletin van 2021 vragen wij toch jullie aandacht voor het volgende:

Muzikale kerstgroet zeer goed bekeken!

Onze muzikale kerstgroet is op YouTube bijna 400 keer bekeken! Via onze Facebookpagina hebben onze muzikale klanken bijna 900 personen bereikt! Van meerdere personen hebben wij gehoord dat ze het een goede opname vonden en bovenal “mooie muziek”. Als alternatief voor onze traditionele, muzikale activiteiten aan het einde van een jaar, mogen wij dus tevreden terug kijken op dit digitale optreden!

Eindejaar attenties vrijwilligers

Ook onze fanfare kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Aan het einde van 2020, hebben wij hen bedankt met een kleine attentie. Bijvoorbeeld voor hun inzet als webmaster, beheerder van ons Muziekhome of als papierwachter bij het milieupark. Nogmaals een hartelijk "dank jullie wel" aan al onze vrijwilligers!

Goed voornemen…

In deze repetitieloze periode, is het natuurlijk van belang om ook af en toe je instrument ter hand te nemen. Oefen bijvoorbeeld aan de stukken waar we de laatste weken mee bezig waren. Je zult merken dat je hier profijt van hebt wanneer wij binnenkort weer mogen repeteren. En natuurlijk geldt dit niet alleen voor jezelf… ook jouw collega-muzikanten, onze dirigent en dus onze hele vereniging zullen hier voordeel van hebben. Mocht je ze nog niet hebben gemaakt, dan is dit ongetwijfeld een goed voornemen voor dit nieuwe jaar…!    

Kinderen maken muziek!”

Er is weer plaats op onze basisopleiding “Kinderen Maken Muziek!” Juf Janneke Saris verzorgt de opleiding. De kinderen kennen haar al van de klassikale lessen op school.

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag in het Muziekhome achter de kerk zo goed mogelijk aansluitend op de schooltijd. De kinderen leren de basis van muziek spelen en noten lezen. Ze maken kennis met verschillende instrumenten, zoals blokfluit, trommel, xylofoon, bugel of trompet. 

Lesmateriaal verzorgt de docent (kosten tot max. € 10,-). De leskosten bedragen € 100,- voor 36 lessen van 30 minuten per jaar, inclusief een blokfluit. Een standaard en andere muziekinstrumenten krijgt men in bruikleen. Betaling in twee termijnen is mogelijk.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf groep 3/4. Aanmelden kan t/m 31 december bij onze jeugdcoördinator Sietske van der Veen: praktijksietske@gmail.com                                                                 

  Inschrijvingsformulier

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!