Wilhelminabulletin week 11-2021

Wilhelmina bulletin week 11

 

Het woord is aan .....

 

Op verzoek van Gerry, is deze week het woord aan… Marlies Meijers!

Beste fanfare luuj!
Gerrie geeft de pen door aan mij en met plezier wil ik mijn bijdrage leveren aan deze wekelijkse fanfare column.
Dit weekend, precies een jaar geleden is mijn moeder plotseling  ziek geworden  en bleek Corona te hebben. Helaas hebben we afscheid van haar moeten nemen en zijn we sindsdien als gezin, familie, werk en met  hobby’s en verenigingsleven in de ban van Corona. Ondertussen hebben we allemaal een test ondergaan of in quarantaine gezeten maar hopelijk zullen de vaccinaties ons op den duur weer langzaam onze “vrijheid” teruggeven zodat we weer ons  “oude” leven kunnen herpakken. Maar wat heeft deze crisis ons eigenlijk gebracht? Daar zal iedereen een ander antwoord op kunnen geven. Ik hoop dat iedereen bewust is geworden van hoe goed dat we het met z’n allen hebben, hoeveel plezier we met z’n allen kunnen beleven maar ook hoeveel mooie, simpele dingen we in onze nabijheid hebben waar we voorheen geen acht op sloegen.  De natuur is mooi, we wonen in een prachtig stukje Limburg, de lente komt eraan, het “nieuwe”  leven na Corona is binnen handbereik. Laten we er samen iets moois van gaan maken, de slingers van het leven weer kunnen ophangen, samen straks weer muziek kunnen gaan maken en kunnen genieten van het samenzijn want dat hebben we met z’n allen het meeste gemist.
Lieve groeten aan iedereen en hopelijk maken we binnenkort weer samen muziek!
Ik geef de pen door aan Marian Wroniewicz.

Geslaagde Potgrondactie 2021

Ondanks – of juist dankzij – de coronaperiode, mogen wij terugkijken op een geslaagde potgrondactie. Minstens net zoveel zakken potgrond zijn op zaterdag 13 maart aan huis bezorgd als voorgaande jaren, toen men vooraf een bestelling kon doorgeven. Wij hadden letterlijk de wind in de rug… En tussen de zonnige perioden door, hebben wij nauwelijks een druppel regen gevoeld. Het bestuur bedankt iedereen voor zijn of haar hulp aan deze actie. Voor het beschikbaar stellen van jullie auto of aanhanger. Voor het sjouwen van de honderden zakken potgrond. Voor het inroepen van hulp uit de familiekring. Voor de koffie met gebak dat klaar stond in de pauze. Voor de coördinatie van de bestellingen in de afgelopen week. En… voor alles wat we hier vergeten. Dank jullie wel!

Krijg je vragen van mensen die alsnog potgrond willen bestellen? Laat hen dan een e-mail sturen naar bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl . Of geef dit zelf even door aan een van onze bestuursleden. Wij zorgen dan dat de bestelling alsnog wordt geleverd.

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!