Wilhelminabulletin week 12-2020

Wilhelmina bulletin week 12

Agenda:

Stopzetten alle activiteiten fanfare i.v.m. coronavirus
In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus, heeft zowel het bestuur van fanfare Wilhelmina als het bestuur van fanfare St. Paulus moeten besluiten om alle activiteiten (repetities, muzieklessen, etc.) van  de fanfare stop te zetten. Dit besluit is genomen in overleg met dirigent Wil van Melick. Hiermee volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Deze maatregel geldt voorlopig t/m 31 maart a.s. Dit betekent dat ook de voor 29 maart a.s. geplande jaarvergadering niet doorgaat. Zodra de omstandigheden dat toelaten, zullen wij een nieuwe datum plannen voor de jaarvergadering. Ook het voor 5 april a.s. geplande Roergalmconcert gaat niet door.

Wij zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en jullie tijdig informeren als er iets wijzigt. Wij vragen jullie dus om de mail de komende periode in de gaten te houden.

Het milieupark blijft vooralsnog gewoon geopend, waardoor ook van de milieuwachters verwacht wordt om hun milieudienst gewoon te laten doorgaan. 

Klankwijzer KNMO
In het verleden lag op de leestafel in het  Muziekhome de maandelijkse uitgave van de Klankwijzer, het maandblad van de KNMO. Tegenwoordig verschijnt de papieren versie nog maar een keer per kwartaal. De meeste artikelen worden nu geplaatst op de website  www.klankwijzer.nl . Op deze website kun je je links onderaan (gratis) aanmelden voor de wekelijkse Klankwijzer Nieuwsbrief.
Hierin staan vaak heel interessante artikelen. Zeker met het oog op de actuele ontwikkelingen, kan het nu extra interessant zijn om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen op muzikaal gebied.

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!