Wilhelminabulletin week 14-2020

Wilhelmina bulletin week 14

Agenda:

Muzikale activiteiten
Voorlopig zullen er i.v.m. de coronacrisis tot 6 april a.s. geen muzikale activiteiten plaatsvinden. Op 31 maart jl. heeft de regering nieuwe mededelingen gedaan omtrent de voortgang vanaf 6 april. Het bestuur van de fanfare zal afhankelijk hiervan en in overleg met de fanfare van Maria Hoop, bezien hoe de activiteiten hierna al dan niet (aangepast) kunnen plaatsvinden.
Meerdere docenten van onze leerlingen zijn bezig met creatieve oplossingen om online toch muziekles te kunnen geven. Wij ontvangen hierover enthousiaste reacties van zowel de leerlingen als de docenten!

Milieupark en coronacrisis
Het milieupark aan de Schaapweg blijft op de normale tijden geopend. Om het besmettingsrisico te beperken, is het milieupark voorlopig onbemand. Dit is een besluit van de gemeente Roerdalen. Wij vragen iedereen dan ook om oud papier, kleding en oud ijzer zélf op de juiste plek te deponeren. Bovendien vragen wij nadrukkelijk om oud papier compact te stapelen en niet vooraan in de container neer te zetten. In de blauwe container mag alleen ijzer en blik geworpen worden. Dus geen elektrische apparaten, autobanden, etc. In deze bijzondere tijden zien wij veel mooie, sociale initiatieven ontstaan. Het netjes houden van het milieupark is dan toch ook het minste wat wij van elkaar mogen verwachten…? Bij voorbaat dank voor uw medewerking! 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!