Wilhelminabulletin week 15-2021

Wilhelmina bulletin week 15

In Memoriam: Paul Küppers


Ook als fanfare, zijn wij erg getroffen door het plotselinge overlijden van Paul Küppers, vader van ons jeugdlid Jens. Niet alleen de familie en de vrienden van Paul verliezen een aimabel mens. De hele Vlorper gemeenschap gaat een man missen die zich op allerlei manieren inzette in, en voor de gemeenschap.

Als bestuurslid van de carnavalsvereniging, hebben wij als fanfare altijd plezierig samen mogen werken met Paul. Het opbouwen van de tent voor het Boerenoogstfeest, afspraken om tijdens een prinsenreceptie een serenade te kunnen brengen: het werd altijd fijn geregeld met zijn kenmerkende vriendelijkheid en lach op zijn gezicht.

Dankbaar zullen wij Paul hiervoor blijven gedenken. Wij hebben vrijdag aan Yvonne, Jens, Wout, Sara en aan de overige familieleden onze condoleances overgebracht.


Dinsdagavond 13 april wordt in onze kerk – a.g.v. de coronamaatregelen in besloten kring – een avondwake gehouden voor Paul. Carnavalsvereniging De Beerbök vraagt aan alle inwoners uit Vlodrop om, indien mogelijk, dinsdag de Beerbokkevlag op te hangen. Het is – coronaproof – een mooie manier om Paul een laatste eer te bewijzen.

Als fanfare ondersteunen wij van harte dit initiatief.


 

 

Het woord is aan .....

 

Op verzoek van Nicole, is deze week het woord aan… Sandra Nieland.

Hoi iedereen,
Zo thuis zitten begint nu wel echt saai te worden en poh wat mis ik de repetities toch. Voor school zit ik de halve dag achter de computer en een ochtend in de week mag ik naar school.

Voor muziek op school gebruiken we een programma dat soundation heet. Hierop kun je een eigen muziekstuk maken. We moesten eerst drums toevoegen met een eigen ritme en daarna de synth partij en als laatste de melodie. Dit was heel leuk om te doen en ik kreeg er ook nog eens een 9 voor.

Nu in mijn vrije tijd, gebruik ik dat programma ook nog weleens. Op dit moment ben ik ook bezig met een muziekstuk.

Een hobby die ik nog kan doen is dansen, want dat gaat prima buiten. Af en toe een beetje koud in het begin, maar daarna krijg je het warm.
Heb ook net een toetsweek achter de rug die wel prima ging. Voor muziek heb ik gewoon nog elke week les en nu ook al in het echt. Daar ben ik heel blij mee, want door de telefoon is er flinke vertraging en het loopt nog wel eens vast.

Tijdens eerste paasdag keek ik met m’n familie ‘s avonds naar een concert van Andrea Bocelli en zijn zoon. Hij is een operazanger en zijn zoon ook. Alleen is Andrea Bocelli blind. Het klonk heel mooi en een orkest zorgde voor muzikale begeleiding.

Door corona was er natuurlijk weinig publiek, maar na elk stuk was er zeker wel wat applaus. Dat gaf ik ook, alleen van voor de tv.
Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien en samen muziek te maken zoals altijd.

Ik geef de pen door aan Timo Wilms.

Groetjes: Sandra

 

Zomertijd: gewijzigde openingstijden milieupark!

 


Tijdens de zomertijd zijn op woensdag de openingstijden van het milieupark aan de Schaapweg weer verruimd.

Vanaf woensdag 31 maart is het milieupark geopend van 16.00 – 19.00 uur.

Op zaterdag blijven de openingstijden ongewijzigd van 9.00 – 13.00 uur.

Zoals bekend, is het milieupark voorlopig onbemand om het besmettingsrisico te beperken i.v.m. het coronavirus.

Ook in de zomertijd hopen wij natuurlijk dat iedereen het milieupark netjes houdt.  

 

 

 

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!