Wilhelminabulletin week 18-2020

animated-netherlands-flag-image-0010

Wilhelmina bulletin week 18

Agenda:

#Wilhelmus2020 op Koningsdag

Op Koningsdag, maandag 27 april, kan iedereen die dat wil het Wilhelmus meezingen of meespelen met het Koninklijk Concertgebouworkest!

Het orkest hoopt zo deze nationale feestdag te starten met een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode. Het Concertgebouworkest roept iedereen die dan kan op om op deze Koningsdag om klokslag 10.00 uur samen het Wilhelmus ten gehore te brengen.

De musici van het orkest hopen dat zo veel mogelijk mensen meedoen door het volkslied vanaf het balkon, uit het raam of in de tuin mee te zingen of te spelen.

Voor wie dat wil, stelt het orkest partijen van het nationale volkslied beschikbaar voor allerlei soorten bezettingen.

Kijk hiervoor op de volgende website:
https://www.concertgebouworkest.nl/nl/doe-mee-met-wilhelmus2020-op-koningsdag
Maar je kunt natuurlijk ook de versie uit je eigen marsboekje gebruiken.

Voor onze leerlingen van het schoolorkestje heeft juf Janneke het Wilhelmus op een passend niveau gemaakt.

Succes allemaal!

Wij wensen iedereen, ondanks de huidige omstandigheden, een feestelijke verjaardag toe van de achterkleinzoon van Wilhelmina!

Doe mee aan een wereldrecordpoging!

Regina doet sinds vier weken mee aan de online Corona Special, waarover wij al eerder in het bulletin melding hebben gemaakt.

Deze week staat in het teken van een wereldrecordpoging! Er zijn 1500 deelnemers nodig die het muziekstuk “Rock you like a hurricane” inspelen of zingen, opnemen en naar de organisator mailen.

Het zou tof zijn als ook anderen van onze fanfare meedoen. In de bijlage van deze mail is een (Engelstalig) persbericht over dit initiatief gevoegd. Met vragen kun je bij Regina terecht via email: reginabuijze@gmail.com . Hoe je je kunt aanmelden, staat in het persbericht. Tot 30 april a.s. kun je jouw filmpje in te sturen. Wacht dus niet te lang hiermee!

Boerenoogstfeest 2020 vervalt

Vanwege de huidige coronamaatregelen in relatie met de voorbereidingen van het Boerenoogstfeest 2020, heeft het bestuur en de werkgroep Boerenoogstfeest besloten om het Boerenoogstfeest dit jaar te laten vervallen.

Tot 1 september a.s. mogen geen evenementen worden georganiseerd. Twee weken later, op 13 september, ons Boerenoogstfeest organiseren, lijkt ons niet reëel voor onze eigen vereniging en voor de bezoekers. Helaas.

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!