Wilhelminabulletin week 23-2021

Wilhelmina bulletin week 23

Wijziging in het tijdstip van de repetities:


Vanaf vrijdag 4 juni worden de repetitie gehouden in De Annendaal in Maria, van 19.30 tot 21.30 uur (zonder pauze). De reden hiervan is als volgt:
- Mogelijk dat er bij goed weer een keer buiten (in Vlodrop) gerepeteerd zal worden en dan is aanvang 20.00 uur i.v.m. invallende duisternis wat aan de late kant.

Wanneer in Vlodrop gerepeteerd zal worden, wordt dit uiteraard vooraf aan iedereen kenbaar gemaakt.

- Vanaf 11 juni mogen we de bar tot 22.00 uur geopend hebben. We hebben dan nog de mogelijkheid voor een korte nazit.
- Tenslotte zal de aanvang van de repetitie dan altijd om 19.30 uur zijn, ongeacht of er gezamenlijk of gesplitst, dan wel buiten gerepeteerd wordt. Over het tijdstip zal dan geen verwarring meer kunnen ontstaan: dit is altijd 19.30 uur.

 

 

 

Agenda:


Donderdag 10 juni:

Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 11 juni:
Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 19.30 – 21.30 uur (zonder pauze).
Donderdag 17 juni:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 18 juni:
Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 19.30 – 21.30 uur (zonder pauze).

Repeteren in de vakantieperiode


Over enkele weken breekt de vakantie weer aan. We kunnen dan weer een zomerstop houden, maar we kunnen ook doorgaan met repeteren.

Om te peilen hoe groot de interesse is om door te gaan met repeteren, zal er in Afspreken.nl een uitnodiging verstuurd worden voor een apart blokje van repetities tijdens de vakantieperiode.

Wij verzoeken jullie weer op korte termijn je beschikbaarheid in te vullen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal dan, in overleg met de dirigent, bepaald worden of er (een of meerdere) repetities door kunnen gaan.

Alle in het blokje opgenomen data zijn dus onder voorbehoud. Er zal tijdig van tevoren gecommuniceerd worden of een repetitie door gaat.

 

 

 


Bijscholingslessen


Zoals in het verleden ook het geval is geweest, stelt de fanfare ieder spelend lid in de gelegenheid om 4 extra lessen te volgen. Bijvoorbeeld om je technieken te vergroten of om je andere muzikale vaardigheden te ontwikkelen. De kosten zijn voor de vereniging. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar: bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl 

 

 

 

 

Het woord is aan .....

 

Omdat niet iedereen naar de repetities wil of kan, zullen wij nog een tijdje doorgaan met deze rubriek in het Wilhelminabulletin
Op verzoek van Laurie, is deze week dan ook het woord aan… Patricia van Riessen.

Hallo leden 🎼🎢
Bedankt Laurie voor het overdragen van het stokje πŸ‘

Wat fijn dat we afgelopen week voor de eerste keer weer samen konden repeteren. Het was een fijne repetitie na bijna 1 jaar ongeveer niets te hebben mogen doen. De vrijdag avond was zeker nooit saai zonder repetitie we hadden genoeg te doen ook wij gingen andere leuke dingen doen op de vrijdag avond met ons gezin / familie / vrienden. Ik miste wel even de ontspanning van muziek maken op vrijdag avond (pap zij wel eens haal dat instrument eens uit dat koffer) maar op dat moment had ik daar geen zin in. Samen muziek maken is natuurlijk veel leuker dan alleen spelen. Dus net als Laurie, moest ook ik effe stofvegen. Alleen mijn koffer, haha. Het instrument heb ik pas uit het koffer gehaald toen we op de repetitie waren, hahaha.
Langzaam aan gaat het de goede kant op met het coronavirus en mogen we gelukkig weer steeds meer en blijf ik hoop houden dat we snel weer terug kunnen naar ons normale leven. Hopelijk kunnen de repetities nu gewoon weer door blijven gaan. Ik verheug me er al op om samen weer als van ouds een gezellig en mooi concert te kunnen geven en dat we op de vrijdag avonden kunnen blijven repeteren gezamenlijk. Hopelijk blijft iedereen gezond en wil ik iedereen heel veel beterschap en kracht toe wensen die op dit moment ziek zijn.
Blijf allemaal gezond en tot vrijdag πŸ‘πŸ˜Š
Graag wil ik het stokje doorgeven aan Jan Schmitz.

Groetjes Patricia πŸ˜‰

 

 

 

Inleveren kerstmuziek


Wij vragen alle muzikanten om de map met kerstmuziek tijdens de eerstvolgende repetitie in te leveren bij Sjaak Verheggen.

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!