Wilhelminabulletin week 3-2021

Wilhelmina bulletin week 3

Verlenging van de lockdown…

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de huidige lockdown met 3 weken verlengd zal worden. Dit betekent dat wij in ieder geval tot 9 februari niet kunnen repeteren. Helaas. Op 2 februari zal er weer een persconferentie zijn, waarin wij worden geïnformeerd over hetgeen vanaf 9 februari weer mogelijk is.

Wij houden uiteraard alles nauwlettend in de gaten. Zodra er veranderingen zijn, zullen wij dit zo spoedig mogelijk per mail aan jullie laten weten.

Blijf intussen gezond en pas goed op jezelf en op elkaar!

 

 

Op afstand, samen muziek maken

Net als in de lockdownperiode in het voorjaar van 2020, ontstaan er ook nu weer allerlei initiatieven om – op afstand – samen muziek met elkaar te kunnen maken! Heb je zelf ideeën of zie je op het internet iets voorbij komen dat je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten via bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl ! Wij zullen dit dan in ons wekelijkse bulletin vermelden.

 

Zo kwamen wij ook het volgende tegen op Facebook:

 

 

Carnavalsschlager-medley!


Harmonie Wilhelhina (!) uit Wolder (Maastricht), nodigt iedereen uit om mee te werken aan dit nieuwe, digitale project. Samen met jou willen zij de "Schlagermedley" opnemen, die door iedereen afzonderlijk, thuis coronaproof ingespeeld kan worden. Die afzonderlijke opnames worden vervolgens  samengevoegd tot één opname waarop Geralt van Gemert zal inzingen.
Vind je het leuk om mee te doen, meld je dan aan via secretariaat@harmoniewilhelmina.nl en je krijgt, bij jouw eigen instrument passende, bladmuziek en een basisopname toegestuurd. Zet in de mail je naam, welk instrument je speelt en welke partij je zou willen spelen. De opname kan tot uiterlijk 1 februari, in mp3-formaat via e-mail, bij het secretariaat aangeleverd worden. De muziekopname zal voor carnaval verspreid worden.
Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/harmoniewilhelmina

Kinderen maken muziek!”

Er is weer plaats op onze basisopleiding “Kinderen Maken Muziek!” Juf Janneke Saris verzorgt de opleiding. De kinderen kennen haar al van de klassikale lessen op school.

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag in het Muziekhome achter de kerk zo goed mogelijk aansluitend op de schooltijd. De kinderen leren de basis van muziek spelen en noten lezen. Ze maken kennis met verschillende instrumenten, zoals blokfluit, trommel, xylofoon, bugel of trompet. 

Lesmateriaal verzorgt de docent (kosten tot max. € 10,-). De leskosten bedragen € 100,- voor 36 lessen van 30 minuten per jaar, inclusief een blokfluit. Een standaard en andere muziekinstrumenten krijgt men in bruikleen. Betaling in twee termijnen is mogelijk.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf groep 3/4. Aanmelden kan t/m 31 december bij onze jeugdcoördinator Sietske van der Veen: praktijksietske@gmail.com                                                                 

  Inschrijvingsformulier

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!