Wilhelminabulletin week 33-2020

Wilhelmina bulletin week 33

Agenda:

Ondanks het echte, warme ☀ zomerweer ☀ van dit moment, komt het einde van de vakantieperiode voor onze vereniging toch langzaam maar zeker in zicht…
In dit bulletin een vooruitblik op de activiteiten voor de komende weken.

 

Zaterdag 15 augustus: Afscheid pastoor Schnackers

Na afloop van de H. Mis van zaterdag 15 augustus (het feest van Maria Tenhemelopneming) om 18.00 uur, zullen wij een serenade brengen aan pastoor Schnackers b.g.v. zijn afscheid in onze parochie.

Bijeenkomst in het Muziekhome om 18.30 uur. Omstreeks 19.00 uur zullen wij tijdens de serenade de volgende marsen ten gehore brengen: Saint Triphon, Tip Top, Jubilissimo en San Carlo.

Ook het Vlodrops Volkslied zal gespeeld worden, dus neem dit ook mee! Heb je hier geen partij van? Meld dit dan meteen in het Muziekhome en je ontvangt er een voor jouw instrumentsoort; dit geldt ook voor de leden van Maria Hoop. Vergeet, tenslotte, ook niet jouw pupiter mee te nemen.

Uniformering: Zwart met een rood accent. 
Heb je jouw beschikbaarheid nog niet op Afspreken.nl laten weten?

Doe dit dan vandaag nog!

Repetities:


Vrijdag 21 augustus:
Bij goed weer om 19.30 uur buiten in Vlodrop. Bij slecht weer om 20.00 uur in zaal De Annendaal in Maria Hoop. Op deze dag ontvangen de muzikanten via de groepsapp vóór 18.00 uur bericht of de repetitie buiten of binnen plaatsvindt.

Donderdag 27 augustus: Start nieuw jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in De Berensprong in Herkenbosch, 19.00 – 20.00 uur.


Vrijdag 28 augustus:
Proefrepetitie met volledige groep in sporthal De Roerhal in Vlodrop, van 20.00 – 22.00 uur. Ongeacht het weer, zal deze repetitie in deze sporthal plaatsvinden. 

Tijdens de repetitie van 21 augustus zal gevraagd worden om leden die helpen met het gereed leggen van de matten op de vloer.
Deze repetitie in De Roerhal is een proef om te onderzoeken of dit bevalt, waarmee wij de coronamaatregelen in Vlodrop goed in acht kunnen nemen.

Ook kunnen wij hiermee bezien of wij in het najaar met harmonie Ons Genoegen uit Herkenbosch op deze locatie het Roergalmconcert kunnen organiseren. 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!