Wilhelminabulletin week 36-2020

Wilhelmina bulletin week 36

Agenda:

Dinsdag 1 september:
Bestuursvergadering in het Muziekhome, 20.00 uur.
Donderdag 3 september:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in het Muziekhome, 19.00 uur.
Vrijdag 4 september:

Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 20.00 – 22.00 uur.

 

 

Gezamenlijke appgroep voor muzikanten en bestuur

Tijdens de jaarvergadering is besloten dat er een gezamenlijke WhatsApp-groep wordt aangemaakt voor de leden van het grote orkest en het bestuur. Nog niet iedereen heeft zijn/haar mobiele telefoonnummer aan ons doorgegeven. Een dringend verzoek om dit zo spoedig mogelijk alsnog te doen, door een appje te sturen naar Marie-Claire Lowis, tel. 0619198885.

Wil je niet dat jouw mobiele telefoonnummer in deze appgroep wordt opgenomen? Laat dit dan ook aan Marie-Claire weten s.v.p.     

 

Noodzakelijk om Afspreken.nl in te vullen!

Door de coronamaatregelen is het van belang dat het bestuur van Vlodrop en van Maria Hoop, indien nodig, weet welke personen aanwezig waren tijdens een repetitie of een andere fanfareactiviteit. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat je je aan- of aanwezigheid daadwerkelijk én correct noteert via de site www.afspreken.nl !

Ook als je onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn of onverwacht wel aanwezig kunt zijn: wijzig dit steeds op deze website. Alleen op deze manier hebben wij een goed overzicht van de aan- en afwezige leden.

En… bovendien is het natuurlijk zeer collegiaal als de dirigent en de collega-muzikanten weten of we je al dan niet mogen verwachten…!

 

Nieuw jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop

Om de samenwerking met de jeugd van de harmonie van Herkenbosch beter vorm te geven, is vanaf donderdag 28 augustus jl. een frisse start gemaakt met een nieuw jeugdorkest. Met nieuwe muziek en nieuwe instroom van muzikanten.

Wekelijks wordt op donderdagavond gerepeteerd van 19.00 – 20.00 uur; in de oneven weken in basisschool De Berensprong in Herkenbosch en in de even week in ons eigen Muziekhome in Vlodrop. Het jeugdorkest staat als vanouds onder leiding van Nol van Riessen.

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!