Wilhelminabulletin week 39-2020

Wilhelmina bulletin week 39

Agenda:

Donderdag 24 september:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 25 september:

Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in De Roerhal in Vlodrop, 20.00 – 22.00 uur.
Donderdag 1 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 2 oktober:

Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 20.00 – 22.00 uur.

 

 

 

 

Een handje meehelpen…


Om te kunnen repeteren in onze sporthal, dienen voor aanvang en afloop van de repetitie een aantal werkzaamheden verricht te worden: stoelen en slagwerk sjouwen, stoelen gereed zetten, matjes gereed leggen, etc. Uiteraard kan dit niet alleen een bestuurstaak zijn… Daarom het dringende verzoek om een handje mee te helpen.

Meld je aan via bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl We zien je dan graag vrijdag 25 september a.s. om 19.00 uur in het Muziekhome!

 

De Rabobank ClubSupport komt er weer aan!


Ook in het huidige coronajaar 2020 wil Rabobank Roermond-Echt de sport- en culturele verenigingen binnen haar werkgebied weer een financieel steuntje in de rug geven. Als fanfare nemen wij dit jaar ook weer deel aan deze actie. Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort een bericht en kunnen vervolgens tussen 5 en 25 oktober 2020 hun stem(men) uitbrengen. In het verleden heeft onze fanfare hier mooie bedragen mee mogen ontvangen! En daarom vragen wij natuurlijk ook dit jaar weer aan onze leden die eveneens lid zijn van Rabobank Roermond-Echt, te stemmen op onze fanfare! In Vlodrop zijn ongeveer 300 mensen lid zijn van deze Rabobank. Als je weet dat iemand lid is, stimuleer hem/haar om te stemmen op onze vereniging. Wijs er vooral op dat dit helemaal gratis is en dat onze vereniging hiermee financieel geholpen wordt.
Door de coronaperiode zijn wij genoodzaakt om dit jaar geen donateursactie te houden. Uiteraard heeft dit financiële gevolgen voor onze vereniging. Mede daarom, nogmaals een dringend verzoek om te stemmen op Fanfare Wilhelmina tijdens de Rabobank ClubSupport! Bij voorbaat heel hartelijk dank!

 

Ceaciliafeest in coronatijden


Zoals jullie zullen begrijpen, zal het Caeciliafeest in de vorm zoals wij dat gewend zijn, dit jaar helaas niet door kunnen gaan in verband met de geldende coronamaatregelen. Middels dit bulletin doen wij een oproep aan onze leden om mee te denken over een alternatieve “Caecilia-activiteit” in november/december, die uiteraard wel coronaproof mogelijk moet zijn. Ook dit jaar willen wij deze activiteit in principe weer samen vieren met Maria Hoop. Heb je ideeën? Laat ze ons weten via bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl !

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!