Wilhelminabulletin week 40-2020

Wilhelmina bulletin week 40

Agenda:

Donderdag 1 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 2 oktober:

Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 20.00 – 22.00 uur.
Dinsdag 6 oktober:
Bestuursvergadering in het Muziekhome, 20.00 uur.
Donderdag 8 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 9 oktober:

Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 20.00 – 22.00 uur.

 

 

 

 

Ceaciliafeest in coronatijden

Zoals jullie zullen begrijpen, zal het Caeciliafeest in de vorm zoals wij dat gewend zijn, dit jaar helaas niet door kunnen gaan in verband met de geldende coronamaatregelen. Middels dit bulletin doen wij een oproep aan onze leden om mee te denken over een alternatieve “Caecilia-activiteit” in november/december, die uiteraard wel coronaproof mogelijk moet zijn. Ook dit jaar willen wij deze activiteit in principe weer samen vieren met Maria Hoop. We hebben al enkele ideeën mogen ontvangen. Heb jij er ook? Laat ze ons vóór vrijdag 2 oktober a.s. weten via bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl !

 

 

De Rabobank ClubSupport komt er weer aan!


Ook in het huidige coronajaar 2020 wil Rabobank Roermond-Echt de sport- en culturele verenigingen binnen haar werkgebied weer een financieel steuntje in de rug geven. Als fanfare nemen wij dit jaar ook weer deel aan deze actie. Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort een bericht en kunnen vervolgens tussen 5 en 25 oktober 2020 hun stem(men) uitbrengen. In het verleden heeft onze fanfare hier mooie bedragen mee mogen ontvangen! En daarom vragen wij natuurlijk ook dit jaar weer aan onze leden die eveneens lid zijn van Rabobank Roermond-Echt, te stemmen op onze fanfare! In Vlodrop zijn ongeveer 300 mensen lid zijn van deze Rabobank. Als je weet dat iemand lid is, stimuleer hem/haar om te stemmen op onze vereniging. Wijs er vooral op dat dit helemaal gratis is en dat onze vereniging hiermee financieel geholpen wordt.
Door de coronaperiode zijn wij genoodzaakt om dit jaar geen donateursactie te houden. Uiteraard heeft dit financiële gevolgen voor onze vereniging. Mede daarom, nogmaals een dringend verzoek om te stemmen op Fanfare Wilhelmina tijdens de Rabobank ClubSupport! Bij voorbaat heel hartelijk dank!

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!