Wilhelminabulletin week 41-2020

Wilhelmina bulletin week 41

Agenda:

Dinsdag 6 oktober:
Bestuursvergadering in het Muziekhome, 20.00 uur.
Donderdag 8 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 9 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.
Donderdag 15 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 16 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.

 

 

 

 

Aangescherpte coronamaatregelen

Maandag 28 september jl. zijn door het kabinet aangescherpte coronamaatregelen afgekondigd. Belangrijk voor ons is dat er binnen niet meer dan 30 personen bij elkaar mogen komen. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de repetities en andere activiteiten van de fanfare.

Woensdag jl. hebben de spelende leden hierover al een e-mail ontvangen. De belangrijkste aandachtspunten zijn hier nog een keer vermeld:
- Het aantal aanwezigen tijdens de repetities schommelt steeds rond de 30. Daarom zullen wij vanaf nu elke week bekijken of we gezamenlijk kunnen repeteren of in twee groepen.

Het is dus super belangrijk dat Afspreken.nl correct wordt ingevuld! Alleen op deze manier weten wij exact hoeveel personen er zullen komen. Vul een duidelijk Ja of Nee in en dus géén ‘vraagteken’ !

Tot uiterlijk donderdagavond kun je je beschikbaarheid aanpassen. Op vrijdag wordt dan besloten of we gezamenlijk kunnen repeteren. De spelende leden ontvang op deze dag om uiterlijk 12.00 uur een e-mail met de mededeling of er gezamenlijk wordt gerepeteerd of in twee groepen.

- Als er minder dan 30 personen aanwezig zullen zijn, repeteren we gewoon gezamenlijk van 19.30 tot 21.30 uur.
- Als er meer dan 30 personen aanwezig zullen zijn, repeteren we als volgt:
* van 19.30 tot 20.30 uur klein koper en slagwerk
* van 20.45 tot 21.45 uur groot koper.
- Probeer afmelden op het laatste moment echt te voorkomen. Het moet niet zo zijn dat we gesplitst repeteren terwijl dat niet nodig was geweest, zoals vrijdag 2 oktober jl. gebeurd is…

- De repetities vinden steeds plaats in De Annendaal in Maria Hoop. Deze locatie is aangemerkt als een horecagelegenheid en moet dus om 22.00 uur sluiten. Dit is ook de reden dat de gezamenlijke repetitie wordt vervroegd van 19.30 tot 21.30 uur is.

Deze aanpassingen zijn natuurlijk niet fijn, maar het is helaas niet anders.

Onze gezondheid gaat vóór alles en op deze manier kunnen wij toch muziek blijven maken!

 

 

De Rabobank ClubSupport komt er weer aan!

Ook in het huidige coronajaar 2020 wil Rabobank Roermond-Echt de sport- en culturele verenigingen binnen haar werkgebied weer een financieel steuntje in de rug geven. Als fanfare nemen wij dit jaar ook weer deel aan deze actie.

Leden van de Rabobank ontvangen binnenkort een bericht en kunnen vervolgens tussen 5 en 25 oktober 2020 hun stem(men) uitbrengen. In het verleden heeft onze fanfare hier mooie bedragen mee mogen ontvangen!

En daarom vragen wij natuurlijk ook dit jaar weer aan de leden van Rabobank Roermond-Echt hun stem(men) uit te brengen op onze fanfare (en natuurlijk ook op andere Vlodropse verenigingen)! In Vlodrop zijn ongeveer 300 mensen lid van deze Rabobank.

Als je weet dat iemand lid is, stimuleer hem/haar dan om te stemmen op onze vereniging. Wijs er vooral op dat dit helemaal gratis is en dat onze vereniging hiermee financieel geholpen wordt. En heeft iemand moeite om via de computer online zijn/haar stem uit te brengen?

Help hem dan hierbij of laat hem/haar een mailtje sturen naar: bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl  . Of bel even met Björn Maessen (06 255 212 97) zodat hij dan hiermee kan helpen. 
Door de coronaperiode zijn wij genoodzaakt om dit jaar geen donateursactie te houden.

Mogen wij toch op een financiële bijdrage van jullie rekenen door jouw stem(men) te geven aan onze fanfare tijdens de Rabobank ClubSupport?

Bij voorbaat heel hartelijk dank!

 

Roergalmconcert afgelast

Als gevolg van dit alles hebben de gezamenlijke besturen in overleg met de dirigent met pijn in het muzikale hart moeten besluiten het voor 8 november geplande Roergalmconcert niet door te laten gaan. Ook al zouden de maatregelen tegen die tijd weer wat versoepeld zijn, vinden wij het niet verantwoord om het door te laten gaan.

 

Caecilia-activiteit

Het gezamenlijke bestuur van Vlodrop en Maria Hoop heeft deze week de knoop doorgehakt om dit jaar ook geen Caecilia-activiteiten te organiseren. Ook alternatieven zullen niet coronaproef kunnen en zouden ook voorbereidingen vergen. Op dit moment zijn de vooruitzichten te onzeker om hiermee aan de slag te gaan. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Mogelijk zullen wij eind november wel met een ensemble muziek deelnemen aan een H. Mis in Vlodrop.

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!