Wilhelminabulletin week 42-2020

Wilhelmina bulletin week 42

Agenda:

Donderdag 15 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 16 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.
Donderdag 22 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 23 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.

 

 

 

Aangescherpte coronamaatregelen

In verband met de actuele coronamaatregelen zal uiterlijk op vrijdag om 12.00 uur per mail bericht gestuurd worden of de repetitie gezamenlijk of gesplitst zal zijn. We mogen met maximaal 30 personen zijn. Het is dus zeer belangrijk dat Afspreken.nl correct en tijdig wordt ingevuld!

Vul a.u.b. uiterlijk vrijdagochtend 10.00 uur een duidelijk ja of nee in. Probeer afmelden op het laatste moment echt te voorkomen. Dank voor jullie medewerking hierbij.

Mochten er bij de persconferentie van a.s. dinsdag 13 oktober a.s. strengere maatregelen aangekondigd worden die van invloed zijn op onze activiteiten, dan zullen wij jullie hierover per mail informeren. Houd de mail dus altijd goed in de gaten.

 

Muziek b.g.v. Allerzielen

Op zondag 1 november a.s. wordt in Vlodrop om 16.00 uur het jaarlijkse Allerzielenlof gehouden. Het is gebruikelijk dat wij na afloop muziek ten gehore brengen op een van de kerkhoven.

Het kerkbestuur heeft aan onze fanfare gevraagd om dit jaar op beide kerkhoven te musiceren omdat het kerkelijk zangkoor alleen in tijdens de viering in de kerk zal zingen. Wij hebben dit toegezegd. Om 16.30 uur zullen wij aanwezig zijn op het parochiekerkhof (“oude kerkhof”) en na de zegening van de graven, zullen wij met de diaken en misdienaar naar de Algemene Begraafplaats “Anxterveld” gaan.

Uiteraard kunnen actuele coronamaatregelen een en ander veranderen. Voor nu zijn dit echter de afspraken. Vul op Afspreken.nl jouw beschikbaarheid in voor deze activiteit. ’s Morgens zal ook in Maria Hoop worden deelgenomen aan een plechtigheid b.g.v. Allerzielen.

 

Heb je jouw stemmen al uitgebracht bij de Rabobank ClubSupport?

Nog t/m 25 oktober a.s. kunnen leden van de Rabobank Roermond-Echt hun stemmen uitbrengen
op sport- en culturele verenigingen binnen haar werkgebied.

Als fanfare nemen wij dit jaar ook weer deel aan deze actie. Heb je jouw stemmen al uitgebracht? Zo nee, doe dit dan vandaag nog. Als je weet dat iemand anders lid is, stimuleer hem/haar dan om te stemmen op onze vereniging.

Wijs er vooral op dat dit helemaal gratis is en dat onze vereniging hiermee financieel geholpen wordt. En heeft iemand moeite om via de computer online zijn/haar stem uit te brengen?

Help hem dan hierbij of laat hem/haar een mailtje sturen naar: bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl  Of bel even met Björn Maessen (06 255 212 97) zodat hij dan hiermee kan helpen. 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!