Wilhelminabulletin week 43-2020

Wilhelmina bulletin week 43

Agenda:

Donderdag 22 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 23 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.
Donderdag 29 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 30 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.

 

 

 

Aangescherpte coronamaatregelen

In verband met de actuele coronamaatregelen zal uiterlijk op vrijdag om 12.00 uur per mail een bericht gestuurd worden of de repetitie gezamenlijk of gesplitst zal zijn. We mogen met maximaal 30 personen zijn.

Het is dus zeer belangrijk dat Afspreken.nl correct en tijdig wordt ingevuld!

Vul a.u.b. uiterlijk vrijdagochtend 10.00 uur een duidelijk ja of nee in. Probeer afmelden op het laatste moment echt te voorkomen. Dank voor jullie medewerking hierbij.

 

De wintertijd gaat weer in!

En dit betekent dat het milieupark vanaf woensdag 4 november a.s. nog maar van 16.00 – 18.00 uur is geopend. Op zaterdag blijven de openingstijden ongewijzigd van 9.00 – 13.00 uur.
Om het besmettingsrisico m.b.t. het coronavirus te beperken, is het milieupark nog altijd onbemand.

Ook in de komende wintertijd, vragen wij iedereen dan ook om oud papier, kleding en oud ijzer zélf op de juiste plek te deponeren. Bovendien vragen wij nadrukkelijk om oud papier compact te stapelen en niet vooraan in de container neer te zetten.

In de blauwe container mag alleen ijzer en blik geworpen worden. Dus geen elektrische apparaten, autobanden, etc. In de voorbije maanden hebben de meeste mensen gehoor gegeven aan deze oproep.

Hartelijk dank hiervoor! Laten wij ook de komende periode ons milieupark netjes houden.

 

 

Muziek b.g.v. Allerzielen

Op zondag 1 november a.s. wordt in Vlodrop om 16.00 uur het jaarlijkse Allerzielenlof gehouden. Het is gebruikelijk dat wij na afloop muziek ten gehore brengen op een van de kerkhoven.

Het kerkbestuur heeft aan onze fanfare gevraagd om dit jaar op beide kerkhoven te musiceren omdat het kerkelijk zangkoor alleen in tijdens de viering in de kerk zal zingen. Wij hebben dit toegezegd. Om 16.30 uur zullen wij aanwezig zijn op het parochiekerkhof (“oude kerkhof”) en na de zegening van de graven, zullen wij met de diaken en misdienaar naar de Algemene Begraafplaats “Anxterveld” gaan.

Uiteraard kunnen actuele coronamaatregelen een en ander veranderen. Voor nu zijn dit echter de afspraken. Vul op Afspreken.nl jouw beschikbaarheid in voor deze activiteit. ’s Morgens zal ook in Maria Hoop worden deelgenomen aan een plechtigheid b.g.v. Allerzielen.

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!