Wilhelminabulletin week 44-2020

Wilhelmina bulletin week 44

Agenda:

Donderdag 29 oktober:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Vlodrop, 19.00 uur.
Vrijdag 30 oktober:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.
Donderdag 5 november:
Repetitie jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop in Herkenbosch, 19.00 uur.
Vrijdag 6 november:

Repetitie in Maria Hoop; gezamenlijk (19.30 uur) of in 2 groepen (19.30 / 20.45 uur), afhankelijk van het aantal aanwezigen i.v.m. de coronamaatregelen.

Vul i.v.m. met de actuele coronamaatregelen Afspreken.nl correct en uiterlijk vrijdagochtend 10.00 uur in met ja of nee. Op vrijdag ontvangen jullie dan omstreeks 12.00 uur een mail waarin staat vermeld of er een gezamenlijke repetitie plaatsvindt of repetitie in 2 groepen. Probeer afmelden op het laatste moment echt te voorkomen.

 

 

 

Allerzielen in Vlodrop

Het kerkbestuur van Vlodrop heeft ons inmiddels laten weten dat dit jaar geen viering in de openlucht plaatsvindt b.g.v. Allerzielen. Dit betekent dus ook dat onze fanfare geen muziek ten gehore kan brengen op de kerkhoven van Vlodrop


Nicolausmarkt Meerbusch

Fanfare St. Paulus ontving uit Meerbusch het bericht dat de Nicolausmarkt in Meerbusch dit jaar definitie niet doorgaat i.v.m. de coronamaatregelen.

 

De wintertijd is weer in!

En dit betekent dat het milieupark vanaf woensdag 28 Oktober a.s. nog maar van 16.00 – 18.00 uur is geopend. Op zaterdag blijven de openingstijden ongewijzigd van 9.00 – 13.00 uur.
Om het besmettingsrisico m.b.t. het coronavirus te beperken, is het milieupark nog altijd onbemand.

Ook in de komende wintertijd, vragen wij iedereen dan ook om oud papier, kleding en oud ijzer zélf op de juiste plek te deponeren. Bovendien vragen wij nadrukkelijk om oud papier compact te stapelen en niet vooraan in de container neer te zetten.

In de blauwe container mag alleen ijzer en blik geworpen worden. Dus geen elektrische apparaten, autobanden, etc. In de voorbije maanden hebben de meeste mensen gehoor gegeven aan deze oproep.

Hartelijk dank hiervoor! Laten wij ook de komende periode ons milieupark netjes houden.

 

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!