Wilhelminabulletin week 49

Wilhelmina bulletin week 49

Agenda:

Vrijdag 6 december:
Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Maria Hoop, 20.00 – 22.15 uur.

Zondag 8 december:
De fanfare speelt kerstmuziek tijdens de kerstmarkt in de Blokhut in Vlodrop, 10.30 uur. Vervolgens deelname aan de kerstmarkt in Meerbusch (D.) samen met de fanfare van Maria Hoop.


Vrijdag 13 december:
Repetitie jeugdorkestje Vlodrop, 18.30 – 19.30 uur in het Muziekhome.
Gezamenlijke repetitie met Maria Hoop in Vlodrop, 20.00 – 22.15 uur.

 

 


 

 

 

Fanfare huldigt jubilarissen tijdens Caeciliafeest

Tijdens het Caeciliafeest van zaterdag 30 november jl. zijn een aantal jubilarissen gehuldigd vanwege een aantal bijzondere lidmaatschapsjaren bij de vereniging Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) waarbij onze fanfare is aangesloten.

José Eerens – van Elmpt ontving de vergulde speld omdat zij reeds 40 jaar lid is van fanfare Wilhelmina. Een vergulde speld met 2 diamantjes was er voor Piet van Osch die 60 jaar lid is van de KNMO.

Naast een oorkonde, waren er natuurlijk ook bloemen voor de echtgenoten van deze jubilarissen. Bijzondere aandacht werd ook besteed aan Nol van Riessen die in 2019 50 jaar lid is van de muziekbond en hiervoor al eerder bij harmonie Ons Genoegen in Herkenbosch werd gehuldigd.

Alle jubilarissen, nogmaals proficiat én dank voor de inzet voor de fanfare in de voorbije jaren!

 

 


 

Meer foto's in onze fotoalbums.

Stemmige kerstmuziek tijdens kerstmarkt Vlodrop


Fanfare Wilhelmina en kerkelijk zangkoor St. Martinus zullen op zondag 8 december 2019 tijden de Kerstmarkt in de Blokhut in Vlodrop stemmige kerstmuziek ten gehore brengen.

De fanfare speelt vanaf 10.30 uur en het koor zal om 11.30 uur te horen zijn. Als bezoeker van deze kerstmarkt hoort u een keur aan bekende kerstliederen op deze tweede zondag van de advent, als opmaat naar het naderende kerstfeest. Wij zien u graag op zondag 8 december a.s. in Vlodrop!

 

 


 

Kerst-Inn basisschool St. Martinus met leerlingen van de fanfare.


Dinsdag 17 december a.s. zullen de leerlingen van de fanfare die op de basisschool zitten, optreden tijdens de Kerst-Inn op de basisschool. De jongste muzikanten laten ons muziek horen op het klokkenspel. De oudere muzikanten spelen met hun eigen instrument in het schoolorkestje. Bovendien treden de groepen 1 t/m 8 met muziek op tijdens deze gezellige kerstmarkt. Komt dat horen!

 

 


 

Archief bulletins

error: Content is protected !!