Wilhelminabulletin week 6-2021

Wilhelmina bulletin week 6

Verlenging van de lockdown


We hebben het dinsdag jl. allemaal kunnen horen: de huidige lockdown is verlengd tot 2 maart. Dit betekent dat het tot deze datum voor ons niet mogelijk is om gezamenlijk muziek te maken. Wat hadden wij het graag anders gezien, maar het is nu eenmaal niet anders…

 

Nieuwe ‘rubriek’ in ons wekelijkse Wilhelminabulletin!


Het is nu, op muzikaal gebied, een erg rustige tijd bij onze fanfare. Toch wil het bestuur ieder weekend een Wilhelminabulletin versturen om zo de onderlinge binding binnen onze vereniging te behouden. Vanaf deze week nodigen wij daarom steeds een lid uit om een klein artikeltje te schrijven dat wij vervolgens plaatsen in dit bulletin. Een artikel dat (op muzikaal gebied) inspirerend kan zijn voor ons allemaal. Dat positiviteit uitstraalt in deze sombere periode. Of gewoon iets dat je met elkaar wilt delen, nu wij ons niet meer gezamenlijk kunnen ontmoeten. Aan het einde kun je de ‘digitale pen’ doorgeven aan iemand anders. Ook onze muzikale vrienden van Maria Hoop doen hieraan mee. Daarom is het de bedoeling dat het Vlodrops lid, de pen doorgeeft aan een lid uit Maria Hoop. Enzovoorts. Wij hopen op jullie medewerking!
Voor deze eerste keer hebben wij dirigent Wil van Melick uitgenodigd om iets te schrijven. Dit is zijn bijdrage:

 

 

 

Beste dames en heren, jongens en meisjes, vrienden van de muziek.

Wat is er gebeurd? In welke slechte horrorfilm zijn we terecht gekomen en dan ook nog eens een film zonder spannende muziek. We missen de muziek die ons wekelijks uitje was.

De gezelligheid waarin we samen mooie muziek maakte. Ik denk veel terug aan de geweldige momenten die we voor mijn idee nog niet zo lang geleden hadden, maar inmiddels is het laatste optreden alweer bijna een jaar geleden, de carnavalsoptocht in Vlodrop.
In deze tijd is het heel belangrijk dat we gezond blijven en dat de mensen die we lief hebben ook gezond blijven, daarom zullen we ons bij de maatregelen die ons van hogerhand worden opgelegd moeten neerleggen. In de tussentijd dromen we van een mooie muzikale toekomst voor fanfare Wilhelmina samen met fanfare St. Paulus.

Mooie concerten, leuke concertreis en veel gezelligheid op de vrijdagse repetitie avond.
Ik hoop dat ik deze droom snel met jullie in vervulling kan laten gaan.
Het lijkt me leuk om van een jeugdig iemand te vernemen hoe hij hiermee omgaat, daarom zou ik willen vragen of Daan een stukje zou willen schrijven.

Vriendelijke muzikale groeten,
jullie dirigent Wil

Wiezo geine vastelaovend dit jaor...?

Ós eige sjoolorkes leet ós zeen wiej 't waal kint dit jaor! Jongk geleerd is, mesjien juus dit jaor, ouch awt gedaon...

Kiek maar ins nao ’t volgende filmpke op YouTube: https://youtu.be/xfdEqFHkEQQ  

 

 

 

 

 

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!