Wilhelminabulletin week 8-2021

Wilhelmina bulletin week 8

Het woord is aan…


Op verzoek van Daan, is deze week het woord aan… Wim Huskens!

Fijn Daan dat je mij uitgezocht hebt.
Ik moet eerst maar eens beginnen met de mail elke week. Het is jammer dat ik me elke week weer erbij neer moet leggen een jaar lang.
Iedere dag lig ik van 10 uur ‘s avonds  tot 9 uur in de morgen in bed. Dan heb je toch wat over voor de fanfare of heb ik dat mis.
Ik heb nog iedere week geoefend maar dat zal de komende tijd niet kunnen, want ik ben opzoek naar nieuwe tanden.  Graag bezorgen bij Dorpsstraat 74 in Melick. Bij geen gehoor graag achter in het tuinhuisje leggen met beschrijving hoe te gebruiken. Alvast bedankt.
Maar goed alle gekheid op ein sjtekske. Ik hoop op een mooi vooruitzicht. Het moet goedkomen hoop ik.
Maar es veer weer moge beginnen bringe veer de schtumming weer drin want same zitte veer de zaal auch in Vlorrop op de kop, dan krieg ozze Cor auch weer get te doon. Want  det hubbe veer toch ein gans jaor gemis, zek het maar eerlijk. Veer hubbe zin drin. Haai uch good en toet  heel gauw.
Ik zou Har Stammen voor willen dragen om het volgende stukje te schrijven.
Groetjes,
Wim Huskens

 

Beroepsmusici geven tips om muzikaal in ‘shape’ te blijven!


Verleg je horizon door een uitstapje naar een andere muziekstijl te maken. Geef aandacht aan technische zaken waar je normaal gesproken niet aan toe komt. Zoek op YouTube naar karaokebegeleidingen met een link naar gratis bladmuziek. Neem eens een filmpje op van een duo met jezelf. Pak eens een stuk van vroeger terug en ontdek of je het met je muzikale bagage van nu anders speelt…
Professionele musici delen tips en tricks hoe je in deze periode van “muzikale inactiviteit” in vorm kunt blijven. Je leest hun ervaringen via de volgende link in de digitale uitgave van KNMO Klankwijzer: https://www.klankwijzer.nl/media/archief/klankwijzer_krant_week_06_2021/index.html

 

NLdoet verplaatst


Ook dit jaar hebben wij ons als fanfare weer ingeschreven voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In ons Muziekhome gaan we aan de slag met een grote schoonmaak. Het buitenterrein ondergaat weer een opknapbeurt. Kortom: er is weer een hoop werk aan de winkel, zeker nadat het home bijna een jaar nauwelijks is gebruikt. NLdoet stond gepland in maart, maar wordt verplaatst naar 28 en 29 mei. Op zaterdag 29 mei zullen wij aan de slag gaan; natuurlijk coronaproof. Vele handen maken licht werk. Dus… noteer deze datum alvast in je agenda!

 

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!