Wilhelminabulletin week 9-2021

Wilhelmina bulletin week 9

 

Het woord is aan .....

 

Op verzoek van Wim, is deze week het woord aan… Har Stammen!

Ik kreeg “de pen” toegeschoven van Wim, op de repetitie mijn rechter buurman. Ik wil niet over corona schrijven want dat is al genoeg gedaan, maar een paar woorden schrijven over het sociaal aspect van muziek en vereniging.
Muziek is emotie die je niet met woorden kwijt kan. Een mooi spreekwoord schiet mij te binnen “waar woorden tekort schieten spreekt de muziek!” Muziek verbindt waarbij onze leden zich betrokken voelen en er ruimte is om plezier te maken en gezellig samen te zijn. En dit sociaal aspect van de samenkomst als de pijlers van de vereniging is.
Een ander aspect is dat muziek verbroedert, luister maar eens naar het laatste deel van de negende symfonie van L. v. Beethoven “Alle Menschen werden Brüder”.
Ik sluit af met de hoop dat deze aspecten voor ons weer snel van toepassing worden! En wil “de pen” doorgeven aan Gerry Geerlings.

Groet, Har Stammen. 

 

 

 

Potgrondactie 2021


Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart houden wij als fanfare onze jaarlijkse potgrondactie. Wij hebben ervoor gekozen om dit jaar alleen op bestelling zakken potgrond aan huis te bezorgen. Hiermee houden wij maximaal rekening met de coronamaatregelen. Eind volgende week (week 9) zullen huis-aan-huis flyers in de brievenbus worden gestopt. Telefonisch en via e-mail kan men vervolgens een bestelling doen. Deze wordt op 12 of 13 maart aan huis bezorgd. Wij hebben inmiddels voldoende chauffeurs die op deze dagen de potgrond kunnen rondbrengen. Wel hebben wij nog sjouwers nodig. Ook vragen wij nog leden om eind volgende week de flyers te bezorgen in enkele straten. Daarom het verzoek aan alle leden om via bestuur@fanfarewilhelminavlodrop.nl het volgende te laten weten:
1.            Help ik mee om eind volgende week (donderdag, vrijdag of zaterdag) flyers te bezorgen in
                enkele straten van Vlodrop?
2             Help ik op vrijdag 12 of zaterdag 13 maart mee als sjouwer van potgrond. Op vrijdag gaan
                wij in de middaguren bezorgen. Op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur.  
Onze muzikale activiteiten zijn op dit moment helaas tot een minimum beperkt. Wij rekenen als bestuur daarom op ieders medewerking aan deze potgrondactie. Financieel gezien, kan onze vereniging deze namelijk beslist niet missen. Zeker in deze coronatijd!

 

 

Herinnering betaling lesgelden en contributie

Maandag is het 1 maart en vervalt de eerste termijn voor de betaling van de lesgelden 2021.
Bij de contributienota is ook gevraagd om deze vóór 1 maart te voldoen.
We vragen je, indien van toepassing, dit op korte termijn dus in orde te maken. Alvast bedankt.

Vanaf nu kan je ook naar een aantal geselecteerde nummers luisteren vertolkt door onze Fanfare !

Deze nummers worden in de toekomst nog aangevuld met nieuw materiaal.

Via deze link kom je er 


Archief bulletins

error: Content is protected !!