Wilhelminabulletin week 52

Wilhelmina bulletin week 52

Agenda:

Dinsdag 24 december:
Deelname jeugdorkest Herkenbosch/Vlodrop en jeugdorkestje Vlodrop aan de Kerstgezinsviering in de St. Martinuskerk, 18.00 uur.

kerstmuziek na de Nachtmis op het kerkplein door een ensemble van de fanfare, 22.00 uur. Repetitie van dit optreden om 21.00 uur in het Muziekhome. (Let op: gewijzigde tijdstippen!)
Na afloop is er nog een gezellige nazit met kerstbrood in het Muziekhome.

Vrijdag 27 december:

Oliebollenconcert:
10.30 uur: Vervoer slagwerk, stoelen, etc. naar Zaal Roerzicht *
19.30 uur: Aanwezig zijn voor het concert
20.00 uur: Aanvang concert

Zaterdag 28 december:
10.30 uur: Vervoer slagwerk, stoelen, etc. naar het Muziekhome *
* Het bestuur verwacht dat zoveel mogelijk leden behulpzaam zijn op beide dagen!
 

 

 

Fanfares Vlodrop en Maria Hoop in de mooiste tijd van het jaar… 


Oliebollenconcert in Vlodrop


Op vrijdag 27 december 2019 organiseert Fanfare Wilhelmina uit Vlodrop haar traditionele Oliebollenconcert in Zaal Roerzicht, Grootestraat 36 in Vlodrop. Samen met fanfare St. Paulus uit Maria Hoop wordt op deze “derde kerstdag” een sfeervol, muzikaal programma ten gehore gebracht.

Natuurlijk klinkt er kerstmuziek, maar ook een aantal muzikale werken uit het bijna voorbije jaar zijn te horen. Natuurlijk wordt er ook nog een knipoog gemaakt naar het jubileum circusconcert van oktober.

Naast deze fanfares, zal ook  het jeugdorkest van Herkenbosch/Vlodrop optreden tijdens dit concert. De leerlingmuzikanten van de Vlodropse fanfare zullen de aanwezigen muziek laten horen op het klokkenspel.

Tussen de optredens door zullen korte eindejaarsgedichtjes worden voorgedragen.

Genoeg ingrediënten dus voor een sfeervolle avond in deze mooiste tijd van het jaar.

Het Oliebollenconcert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 inclusief een kop koffie/thee en… een oliebol of wafel!

oliebollen2019-16bits
olbc18-3
0lbc18-2
olbc18-1
previous arrow
next arrow

Enquête Caeciliafeest

De ‘Caeciliafeestcommissie’ heeft online een enquête gemaakt om van degenen die het Caeciliafeest hebben bezocht, te horen wat zij hiervan vonden. Het was immers de eerste keer dat beide fanfares gezamenlijk dit feest hebben georganiseerd en gevierd. De commissie hoort graag of er voor de toekomst nog ‘tips’ en/of ‘tops’ zijn waarmee  rekening gehouden kan worden. Heb je deze enquête nog niet ingevuld? Doe dit alsnog via de volgende link:

Archief bulletins

error: Content is protected !!